Μεγάλος Διαγωνισμός στο Mike’s – Δηλώστε συμμετοχή!

Το Mike’s Irish Bar σε συνεργασία με την On The Road Live και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, του www.rockandroll.gr, του www.mixgril.gr, του www.ogdoo.gr, του www.musiccorner.gr, του www.tralala.gr αλλά και άλλων μουσικών site διοργανώνει έναν μεγάλο διαγωνισμό για ελληνόφωνες και αγγλόφωνες μπάντες που δεν έχουν δισκογραφία και θέλουν να πραγματοποιήσουν το δικό τους live!

Προσκαλούμε λοιπόν όλες τις μπάντες που θέλουν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στη επίσημη σελίδα του Mike’s Irish Bar (official) στο facebook από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου και να προγραμματίσουν το δικό τους live.Ο διαγωνισμός θα διεξάγεται κάθε Δευτέρα στο Mike’s Irish Bar (Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών). Κάθε εβδομάδα θα παίζουν live 3 διαφορετικές μπάντες και ο κόσμος που θα βρίσκεται εκεί θα ψηφίζει την καλύτερη μπάντα της μέρας.

Στο τέλος της πρώτης φάσης που θα ολοκληρωθεί μέσα Φεβρουαρίου, οι καλύτερες μπάντες θα περάσουν στην 2η φάση όπου θα ξαναπαίξουν μπροστά σε κριτική επιτροπή όπου θα ξεχωρίσουν οι εννέα καλύτερες τόσο μέσα από την ψηφοφορία του κοινού όσο και της επιτροπής.Στην 3η και τελευταία φάση του διαγωνισμού, κι εφόσον έχουν επιλεγεί οι καλύτερες των καλύτερων θα γίνει ένα τριήμερο φεστιβάλ και κάθε μέρα θα παίζουν 3 μπάντες από τις οποίες θα αναδειχθεί και ο τελικός νικητής.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή εδώ!

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί οι μέρες πλησιάζουν! Η συμμετοχή σας σε ένα τέτοιο διαγωνισμό θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τη δική σας δουλειά live, να κάνετε γνωστή την παρουσία σας μέσα από τα πιο έγκυρα μουσικά sites, να πραγματοποιήσετε τη δική σας συναυλία στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και τέλος να ταξιδέψετε εντελώς δωρεάν για 5 μέρες στην πανέμορφη Ιρλανδία, την πατρίδα των U2 και τόσων άλλων σημαντικών συγκροτημάτων! Ευχαριστούμε για τη προσοχή σας και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.