Νίκος Ζιώγαλας μαζί με τους On The Road!

Στις 20 και 27 Οκτώβριου καθώς και 10 Νοέμβριου θα φιλοξενήσουμε στην σκηνή του Mike’s Irish Bar τον Νίκο Ζιώγαλα που θα εμφανιστεί μαζί με την μπάντα On The Road! Μην τους χάσετε ακόμη μια live βραδιά με πολύ ζωντανή μουσική και διασκέδαση! Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις!

Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους έλληνες καλλιτέχνες. Μαζί με τους On The Road, δύο εξαιρετικούς μουσικούς από την Θεσσαλονίκη, τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και τον Παρασκευά Θεοδωράκη στα φωνητικά και την κιθάρα.

Συμμετέχουν επίσης δυο εξαίρετοι μουσικοί, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα τύμπανα και ο Όμηρος Κομνηνός στο μπάσο. Ένα μουσικό σχήμα που έχει βάλει σκοπό να μας ταξιδέψει σε αγαπημένες μελωδίες του χθες και του σήμερα.

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά των On The Road, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.